TOIMINTAA NUMEROIDEN TAKANA

UUDET TILITTÄJÄT KAUPUNGEITTAIN V. 2017:
ESPOO (1), OULU (3), TURKU (1)
ENITEN TILITYSKERTOJA/1 KUMPPANI:
1. Kotka (68 krt), 2. Tampere (56 krt), 3. Helsinki (48 krt), 4. Kirkkonummi (45 krt), 5. Salo (40 krt), 6. Kirkkonummi (33 krt), 7. Jyväskylä (30 krt)
TILITTÄNEET KUMPPANIT YHTEENSÄ:
161 KUMPPANIA 43 ERI KAUPUNGISTA

ENITEN TILITTÄNEITÄ/ KAUPUNKI:
1. Helsinki (51), 2. Oulu ja Tampere (10) 3. Espoo ja Vantaa (9), 4. Jyväskylä ja Kirkkonummi (6), 5. Porvoo ja Vaasa (4)
TILITYKSIÄ YHTEENSÄ:
1238 TILITYSTÄ

PÄIVITETÄÄN


Mitä muuta www.tyokuntoseteli.fi tekee kuin ohjaa seteliasiakkaita palveluverkostolle?

Se ohjaa myös kuluttaja-asiakkaita kumppaniemme palveluihin. Tämä myynti jää täysimääräisenä palveluntarjoajan omaksi tuloksi, josta ei tehdä tilityksiä.

Vähennättekö palvelupalkkionne koko myynnistä, joka seteliasiakkaasta tulee?

Palvelupalkkio vähennetään vain siitä osuudesta, jonka asiakas on maksanut Työkuntoseteleinä. Maksutapahtumaan liittyy usein muitakin maksuvälineitä ja toisinaan käy niin, että työnantajan tuki on jo päättynyt, mutta asiakkaalla on tarve palvelulle, vaikka Työkuntoseteleitä ei saisi seuraavan kerran kuin vasta muutaman kuukauden päästä.

Mitä kuluja minulle tulee, jos haluan liittyä Työkuntoseteli verkostoon?

Ensinnäkin liiketoimintaan panostamista ei kannata tarkastella vain kuluna, koska seteliverkoston kumppanina saat tästä mitä todennäköisemmin liikevaihtoa joko Työkuntosetelin ja/tai kuluttajien kautta, ja se on joka tapauksessa oman markkinointikonseptisi ulkopuolelta tulevaa tuloa. Molemmin puoliseen hyötyyn tähtäämme ilman muuta.

Palvelupalkkion 14 % vähennämme tilitysten yhteydessä vain Työkuntoseteleillä maksetusta osuudesta. Jos Työkuntoseteliasiakkaat ovat tiettynä kuukautena maksaneet hoidoistasi esim. 400 euroa Työkuntoseteleinä (40 x 10€) ja käteisen/muun maksutavan osuus on ollut 250 euroa, niin totaalinen komissio on vain 8,6 %.

Etusivun (www.tyokuntoseteli.fi) näkyvyyspaketti yhdistettynä kaupunkikohtaiseen hakemistoon tarjoaa hyvän lähtökohdan yrityksen brändille ja kuluttaja-/yritysasiakkaiden ohjaukseen. Markkinointi- ja mainontamaksu (65 €/vuosi) sisältyy jokaisen Kumppanimme pakettiin.

Mitä toimenpiteitä palveluntarjoaksi liittymiseen liittyy?

Ensinnä sinun tulee ilmoittaa meille liittymishalukkuudestasi vaikka sähköpostilla. Voimme lähettää tietoa sähköpostitse tai sopia puhelinkeskustelun toivomaasi aikaan. Yhteistyön ehdoista sovimme erillisellä palveluntarjoajasopimuksella. Voimme lisätä yrityksesi yhteystiedot Työkuntosetelin internet-sivuille (hakemistoon ja etusivulle) jo vuorokauden sisään siitä kun olet joko suullisesti tai kirjallisesti ilmoittanut liittymishalukkuudestasi. Tilityslomakkeen saat tervetuloa saatteen yhteydessä.

Jätä yhteystietosi, niin otamme sinuun yhteyttä!