BODIUM IISALMI

Pohjolankatu 6
74100 Iisalmi

Ajanvaraus p. 029-123 7000
http://bodium.fi/iisalmi

Fysioterapia, manuaalinen terapia, lymfaterapia, jatkoharjoittelu DBC-salilla harjoitusklinikassa tai omatoimisesti Terveysliikuntasalilla

Aukioloajat:

Ma 8.00 - 18.00
Ti 8.00 - 18.00
Ke 8.00 - 18.00
To 8.00 - 18.00
Pe 8.00 - 16.00

Bodium sijaitsee Iisalmen elokuvateatterin alapuolella katutasossa. Klinikalla on terveysliikuntasali sekä hoitotiloja. Sisäänkäynti klinikalle tapahtuu Pohjolankadulta City-käytävän rappusten vieressä olevasta porttikongista (elokuvateatterin alapuolelta). Pysäköinti Savonkadun tai Pohjolankadun kupeeseen, ilmainen pysäköintiaika on 1 h parkkikiekolla. Karjalankadun puolella olevalla parkkialueella ja Savonkadulla Oikeustalon edessä pysäköinti on maksutonta ilman kiekkoa.

Bodium Iisalmi on keskittynyt tuki- ja liikuntaelimistön fysioterapiaan. Tarjoamme yksilöfysioterapiaa, ryhmäohjausta (pienryhmät, selkä- ja niskaklinikkaryhmät, harjoitusklinikkaryhmät) ja työfysioterapiapalveluja. Fysioterapiassa toteutamme aktiivista hoitolinjaa, eli jo hoitojakson alkuvaiheessa ja etenkin akuutin kivun hellittäessä lisäämme harjoittelua. Fysioterapiassa käytämme vankkaan käytännön kokemukseen ja näyttöön perustuvia hoitomuotoja. Omatoimisen liikkumisen jatkaminen varmistaa pitkäaikaiset hoitotulokset. Ohjattua harjoittelua on mahdollista jatkaa edulliseen hintaan hoitosarjan jälkeisessä harjoitusklinikassa sekä Bodium Terveysliikuntasalilla. Terveysliikuntasalin käyttöoikeudesta voit tiedustella fysioterapeuteiltamme.


Meillä käy maksuvälineenä


Sijaitsemme

Hae toimipistettä

Jätä yhteystietosi, niin otamme sinuun yhteyttä!