Fysioterapeutti Sami Kaijanen

Kuorimokatu 6 B
90520 Oulu

Ajanvaraus p. 050-5650 390
www.fysiokaijanen.fi

Fysioterapia, klassinen hieronta, lääketieteellinen akupunktio

Aukioloajat:

Ma 8.00 - 20.00
Ti 8.00 - 20.00
Ke 8.00 - 20.00
To 8.00 - 20.00
Pe 8.00 - 20.00

Fysioterapeutti Sami Kaijanen palvelee Oulussa

Olen fysioterapeutti Sami Kaijanen ja tarjoan laadukasta fysioterapiaa Oulussa. Olen erikoistunut urheilufysioterapiaan sekä tuki- ja liikuntaelinten fysioterapiaan. Lisäksi tarjoan klassista hierontaa, kuntoutusta ja lukuisia muita fysioterapiapalveluita. Koti- ja yrityskäyntejä teen sopimuksen mukaan.

Fysikaalisia hoitoja pitkällä kokemuksella

Olen valmistunut fysioterapeutiksi vuonna 1998. Vuosien varrella olen työskennellyt aktiivisesti ja hoitanut ammattitaitoisesti lukuisia asiakkaita. Olen toiminut mm. AC Oulun ja Oulun Kärppien fysioterapeuttina.

Palveluni on luottamuksellista, ja huomioin yksilöllisesti kunkin asiakkaan tarpeet. Hoidot toteutetaan yksilöllisen hoitosuunnitelman mukaan kiireettömässä ja rauhallisessa ympäristössä.

Käytössäni on Kelan suorakorvausjärjestelmä, jonka ansiosta maksat vain omavastuuosuuden. Voit tulla vastaanotolleni myös ilman lääkärin lähetettä. Minulta saat myös hierontalahjakortit, joilla voit lahjoittaa hyvää oloa ystävällesi.

Tervetuloa vastaanotolleni

Vastaanottoni sijaitsee Oulun Toppilassa Kipulihakset-yrityksen 2. toimipisteessä.  Löydät toimipaikkani helposti seuraamalla opasteita. Autoilijoille vieressä on ilmaista pysäköintitilaa.

Kun selkäongelmat vaivaavat tai haluat ylläpitää hyvinvointiasi, tule käymään fysioterapeutilla. Varaa aika puhelimitse tai sähköisen ajanvarausjärjestelmän kautta.


Meillä käy maksuvälineenä


Sijaitsemme

Hae toimipistettä

Jätä yhteystietosi, niin otamme sinuun yhteyttä!